QALYBR [ka’liber]
is de naam

Topkwaliteit in front-end development en software testen.

Dat is waar we met QALYBR voor gaan, keer op keer, klant na klant. Daar maken we opdrachtgevers blij mee en het brengt werkgeluk. 

 

QALYBR ontstond uit vriendschap tussen twee broers en een paar vrienden. Kameraadschap zit in ons DNA. Zo betrokken en belangstellend als wij met elkaar omgaan, zo gaan we om met iedereen. We zijn nieuwsgierig naar de ander, willen weten wat er speelt. Elke keer opnieuw.

Neem contact op

Wij zijn méér dan collega's. We zijn kameraden. Bij QALYBR gaan we voor elkaar tot het uiterste. En nog een flink stukkie verder voor onze klanten.

Kameraadschap

Meer dan collega’s

[ #kameraadschap ]

Ontspanning

Hard werken, hard ontspannen.

[ #fun ]

Team meeting
potje kaarten

Experts in QA en front end development

[ #prestatie ]

Maximale prestatie door werkgeluk centraal te stellen

Als senior consultants komen we met de beste ideeën in front-end development, software testen. Een obstakel? Dat is voor ons een opstapje naar een ‘next level’ oplossing. We komen graag verrassend uit de hoek, dat maakt ons blij.

 

Mooie ideeën en behaalde successen zijn van ons allemaal. Want werkgeluk delen we samen. Ook dát is kameraadschap. Werkgeluk is een bron van betrokkenheid en loyaliteit. Het stelt ons in staat maximaal te presteren. Voor en mét elke klant. Zo krijgen we het bij QALYBR samen voor elkaar.

Relaxen aan de pooltafel