Vind jouw IT-kameraad

Samenwerken met QALYBR

Merken en bedrijven waar we mee samen werkenEen topper die de volgende dag kan beginnen op je project, dát is wat jij wil.

Een volledige voltreffer van het juiste kaliber. Bij QALYBR helpen we je vooruit met plezier, kennis én natuurlijk de juiste professionals. Kandidaten voor front-end development en software testen zijn er overal wel. Dat is niet het onderscheidende van QALYBR. Het verschil zit ‘m in de betrokkenheid van onze medewerkers. Het zijn stuk voor stuk IT-wizards met gevoel voor persoonlijk contact, die écht samen met je optrekken. Dat zit ‘m in het kameraadschap dat QALYBR zo typeert.

 

We werken aan verrassende webapplicaties en interfaces die goed uit de test komen en dus doen wat ze beloven. Zoek jij geen kandidaat, maar een kameraad? Neem contact op!

Neem contact op

Een persoon die betrokken is bij jouw onderneming, daar ben je pas écht mee geholpen.

Met die persoon van QALYBR werk je samen. We staan voor een kort en krachtig traject waarin je snel met de ideale kandidaat kunt samenwerken.

Plan een afspraak
Team meeting

Voeg ook waarde toe

Snel een IT-kameraad, dat smaakt vast naar meer! Dat komt mooi uit, want met onze klanten gaan we graag een duurzame vertrouwensrelatie aan. Op die manier voegen we blijvend waarde toe, ook voor jou.

Snel contact met ons

27 jaar

overheidservaring

3 jaar

ervaring binnnen commerciële sector

icoon plezier

4

kameraden in dienst

100%

onafhankelijk

Ieder team heeft diverse uitdagingen.
Wat zijn die van jou?
Door ervaring en kennis vanuit de IT-wereld ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor jouw team en organisatie