Word onze kameraad in IT

Front-end development en software testen, dat is onze expertise. En daar zijn we echt best wel heel erg goed in, al zeggen we het zelf. We boksen het vooral sámen met de klant voor elkaar. Ervaring en vriendschap om te delen, dat is ons motto. Deel jij met ons mee?

Een team dat is geboren uit vriendschap.

Bij QALYBR vormen onze collega’s de kern van ons bestaan. We streven naar een omgeving waar iedereen persoonlijk en professioneel kan groeien, gestimuleerd wordt en zich gewaardeerd voelt. Ons doel gaat verder dan zakelijk succes; we willen een plek zijn waar collega’s kunnen bloeien

 

We investeren actief in een veilige, open en educatieve werkomgeving. We moedigen onze collega’s aan om hun expertise te ontwikkelen. Kameraadschap zit in ons DNA, in goede en uitdagende momenten staan we naast elkaar. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, versterken we de banden en bevorderen we een positieve en inclusieve cultuur. Daar zijn we trots op en dat dragen we uit.


Dit zijn wij! Ons team groeit en groeit, dus misschien vind je hier nog niet alle experts van QALYBR. Kameraadschap, teamspirit en kwaliteit is wat ons met elkaar verbindt.

Reza

Benjamin

Roan

Selman

Mehran

Arthur

Vacature

Front-end developer

32 - 40 uur

€ 3000 - 6000

Hybride werken

We zoeken weer nieuw talent voor ons Front-End Development!

Bekijk vacature

Vacature

Test engineer

32 - 40 uur

€ 3000 - 6000

Hybride werken

We zijn per direct op zoek naar een ervaren Test Engineer.

Bekijk vacature

Vacature

Open sollicitatie

Hybride werken

In gesprek met ons gaan? Stuur een open sollicitatie

Bekijk vacature

Leuk, we hebben plek voor jou!

Tegen keigave krachten in IT zeggen wij natuurlijk keihard ‘ja’. Misschien begin jij als kersvers teamlid al héél snel voor een gave klant. Die kloppen namelijk bij ons aan voor een kandidaat die de volgende dag al kan beginnen aan een uitdagende opdracht. Wij hebben plek voor jou. Laten we kennis maken!

icoon - handdruk

Flexibele kennismaking

Je maakt makkelijk kennis met ons op een manier die bij jou past. Telefoontje of gelijk een kopje koffie? Laat van je horen!

Goed contact
icoon - high five

Teamleden ontmoeten

Teamspirit vinden we tof. En dus maak je ook snel kennis met je toekomstige kameraden bij QALYBR in Veenendaal.  

Kameraadschap

Contractvoorstel

Ben jij blij en zijn wij blij? Dan doen wij je een aantrekkelijk voorstel om bij QALYBR te komen werken. Het tekenmoment maken we speciaal.

Deadpool

Starten met je nieuwe uitdaging

Je start binnen de kortste keren aan een IT-project bij één van onze klanten. Via ons onboardingsplan begeleiden we je van A tot Z. Daar hoort ook een keuze voor apparatuur en kantoormeubilair bij, zodat je ook vanuit huis goed je werk kunt doen. 

potje kaarten